Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Trine Stubberup · Åhusene

  Den teknologiske udvikling har nået smerte grænsen

  Som jer ser det er det vigtigt at være mild og venlig at vi lande imellem har gode relationer.
  Cyper kriminalitet kan kun ødelægge så længe vi bruger teknologen. Vi skal bruge teknologien. Det kan være vi i nogen grad skal tilbage til gamle dage og bevæge os lidt mere simpelt. A simpel Way og Living , more slippe Way og Living. Om det ikke er regnearket der kommer frem igen. Kan det være mennesket skal bruge mere af sine menneskelige egenskaber til at bevare og lave kontakter og dermed løse opgave q samtaler ikke i teknologisk forstand.Møder og gode relationer.
  Teknologien har betydet meget for udviklingen af arbejdsgange mv. Dog tror jeg vi skal tilbage til om ikke urtiden, så være mere på passelige og bruge den sunde fornuft, menneskelige egenskaber. Måske flere rejser for at møde vanskeligheden og samtalen.
  Langsommelighed er et ord jeg kan lide til at beskrive en tilstand af muligheder for at handle og have “sig selv med “ uden at det udvikler en stress tilstand. Jeg tror menneskeheden har brug for at stoppe op og rådføre med sig selv om “er jeg på rette vej” er det min vej at gå.
  Det fastslår at vi mærker os selv. Den rette beslutning får lettere ved at fremstå.
  Jeg tror vi let kan komme til at lave hurtige konklusioner. Blot ved at trykke på en knap eller kommer til tastaturet på pc.

Prøv børn gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal