Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • H Klausen ·

  Ole Pedersen

  Jeg bor i den nordlige del af Vendsyssel, her har en ulv besøgt stort set alle områder de seneste 2-3 måneder. Jeg ved ikke om den officielt findes.
  Der er beretninger om at den har været omkring Brønderslev, Løkken, Horne , Bjergby , i Sindalområdet. I Ålbæk ca to dage efter af den var blevet set i Skagen, Med det er fra officielt side blevet benægtet at kunne være en ulv personen havde set. At det kunne være Områderne jeg beskriver er frit efter min egen hukommelse , så evt. fejl kan forekomme! Nordjyske Tidende har regelmæssigt haft beretninger om ulven, det ved jeg selvfølgelig heller ikke, hvor meget sandhed der er der!
  Men hvis en ulv kan vandre 40 km om dagen, Kan den teoretisk vær næsten overalt i Vendsyssel , hvis den starter i Sindal.
  Jeg mener det er en problem ulv, hvis en enkel ulv skabe frygt, utryghed og ængstelse i så stor et område.
  Der er en nummer tre paragraf, der siger at en sådan ulv må skydes, men en dansk myndighed skal godkende det. Hvis en dansk myndighed skal godkende, før der må foretages handling, så tror jeg nok at ulven er på et andet sted på det tidspunkt?

  Alle parter ser ud til at køre med skjult dagsorden, på grund af enten ideologi, eller personlig vinding som motiv, men ingen tager ansvar for noget som helst. Det skaber vrede og had!
  Så er spørgsmålet : er det dem der har udarbejdet planen, eller er det dem ,der har vedtaget planen, eller er det den siddende regering , som har ansvaret for planen???
  Jeg mener stadig at jeg har mere ret til at være her end en ulv.
  Jeg vil til evig tid fastholde ,at jeg har ret til at være menneske så lang tid jeg er det.

  Jeg opgiver hermed kampen.Prøv christiansborg gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement