Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • I.R.Bertelsen · Borger, vælger og pens. lærer

  Til Rune Lund.

  Tak for et seriøst og velgennemtænkt forslag og indlæg. Er helt enig med A. Hansen.
  Mener at have hørt, "at det skal kunne betale sig at arbejde"....!!??....og at man skal være sparsommelig..??
  Jeg har arbejdet fuldtid i 42 år samtidigt med, at jeg hver eneste måned blev trukket i løn, fordi der blev indbetalt til Tjenestemandspensionen (en gammel ordning). Resultatet er så nu, at jeg på grund af min "formidable" pension, der svarer til en førtidspensionists månedlige udbetaling uden tillæg, betragtes som rig og velstående ..!!??
  Konsekvensen er, at jeg må skyde en hvis pind efter skattefradrag, ældrecheck, boligydelse osv osv. Det vil sige, at Staten på grund af min arbejdsomhed, pensionsindbetaling og pensionsopsparing sparer rigtigt, rigtigt mange penge.....på min og ligestilledes bekostning.
  Surt show, rent ud sagt.
  ...Men så kan man da i solidaritetens navn trøste sig med nedsættelsen af vægtafgiften på store biler og "historisk store" skattenedsættelser for andre....
  ...Og så må man desværre konkludere, at der findes mennesker, der tænker mere på egen selvpromovering end på den sociale balance i hele samfundet, de faktisk selv har påtaget sig ansvaret for at sørge for , da de tiltrådte deres magtfulde tillidshverv.
  I stedet for at blive mavesur og få mavesår (hvilket er uhensigtsmæssigt iht lægemangelen) vil jeg snart lægge kartoflertil eget brug i egen have....og tænke mig rigtigt godt om til næste valg, som heldigvis rykker nærmere og nærmere.

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal