Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Tommy Poulsen · Vestjyde

  Håber på hjælp.

  Nu har debatten nået 47 indlæg i en i hvert fald forholdsvis fredelig tone. Det er sammenlignet med lignende debatter i Altinget om samme emne godt klaret og naturligvis glædeligt.
  Til gengæld må jeg indrømme, at jeg finder den tilsvarende lidet oplysende. Gentagelse på gentagelse af de kendte, stærkt følelsesladede spørgsmål og argumenter - fra begge sider, skal jeg skynde mig at tilføje - virker næsten søvndyssende på sådan en påske-lørdag.
  OG - så vil jeg alligevel selv trække et par kendte argumenter frem, fordi der er et par ting, som jeg ganske enkelt ikke forstår. Hvis ikke man spørger, får man jo ikke svar.
  Man slår gang på gang fast, at det ikke handler om ussel mammon, men udelukkende om dyrevelfærd for de kære husdyr.
  Hvordan kan man så igen gang på gang meget kontant afvise, at X antal tusinde smågrise HVER DAG lider en ynkelig død i bøndernes stalde, og at X antal tusind små søde råkid hvert år køres levende gennem de grusomme kødhakkere, som landmændene kalder høstmaskiner.
  Begge dele kunne reduceres ganske betydeligt, men den indsats det ville kræve, er desværre ikke økonomisk rentabel - var den det, skulle det nemlig nok blive gjort.

  Er der ikke en, som med jævne ord vil hjælpe mig ud af min uvidenhed, ved at forklare hvorfor i alverden det er mere synd for fårene, end det er for smågrisene og rådyrene?

Prøv transport gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement