Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Erik Nørgaard · Selvstændig

  Ole Pedersens vrøvl

  Jeg vil gerne have en dokumentation af din usaglige efterfølgende påstand? Hvor har du det fra?
  Citat: "Med hensyn til hjortebestanden og din frygt for der vil komme til at mangle naturlig føde til ulven over tid, kan jeg berolige dig. Det vil ikke ske."

  Nu er der blevet nævnt alt fra fire til fyrre ulve. Hvor kan jeg gå hen og se at der er nøjagtig 11 ulve. Hverken mere eller mindre? Er det i en af de lukkede grupper?
  Citat: "Hvis du havde undersøgt dine påstande inden du skrev dem her, kunne du have fundet følgende: Vi har 11 ulve i Danmark"

  Citat: " Det er disse to dyr ulven hovedsageligt vil leve af."
  Altså krondyr, rådyr, får og kalve af græsningskreaturer! Det giver da vist fire dyrearter.
  Jeg kan forstå på dine udsagn, at du kun har teoretisk og bogligt kendskab til naturen. For hvis du påstår, at hundrede ulve ikke kan mindske bestanden af hjortevildt ved at tage voksne dyr, så har du måske ret.
  Problemet findes i slutningen af maj og i juni måned, hvor rålam og hjortekalve "dækker", fordi de ikke er hurtige nok endnu. På det tidspunkt kan ulve tage ufatteligt mange og DET vil sætte sine tydelige spor i bestanden. Ikke hvor mange voksne dyr de tager.

  Jeg er desværre nødt til at undlade at svare på dit forvrøvlede sludder om tigre i Indien og løver i Afrika; men blot nøjes med at konstatere, at niveauet åbenbart er sådan.

  Ulven er ikke et i Danmark naturligt dyr længere, Heller ikke selvom du i dine ulveromantiserende vildfarelser påstår det.
  Om du tilhører et sølle folkefærd skal jeg lade være usagt, - jeg føler ikke jeg gør.

Prøv kommunal gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement