Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Henrik Stein ·

  Ingen stok, kun gulerod!

  Når Stefan B. Rasmussen skriver:
  "........at vi bliver nødt til at PRESSE en god del af os bilister til at vælge alternative løsninger." Så røre han ved det evigt gyldige gamle danske problem, den offentlige KRÆMMERMENTALITET nemlig at man vil spise kagen men samtidig beholde den.
  Hvad med for en gang skyld at prøve noget intelligent for at få bilisterne over i den offentlige trafik, det være sig i S-tog, eBRT, LRT eller Metro?
  Der skal ikke "presses" ikke "tvinges", ikke "straffes" "ikke lovgives" GØR DET ATTRAKTIVT. Gør som man har gjort i Nice: Byg gigantisk parkerings anlær ved endestationen.
  Her kommer det inteligente: Man parkerer, stempler sit klippekort i sporvognen/bus/?? (ingen "Rejsekort" og tak for det) klippet gælder i 74 minutter i hele systemet, ingen zoner! Gælder dog ikke som returbillet! man "betaler" for parkeringen, ved at checke ud med sin klippekort/billet.
  Parkeringen er del af transporten! Og hvad koster det så? Med klippekort koster en enkeltbillet € 1,00. D.v.s. det koster ialt € 2,00 T/R for ialt 148 minutters transport LRT inkl. parkering! Altså knapt 15 kroner for en dags parkerig med transport til og fra.
  Ingen stok, kun gulerod!
  Man kunne f.eks. financierer et halvt hundrede parkerings anlæg ved at skrotte Fehmern bælt projektet.

Prøv fødevarer gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement