Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Tommy Poulsen · Vestjyde

  Tak Ole Pedersen

  Tak for indlægget Ole Pedersen. Jeg havde selv noget lignende "i maskinen", men godt du kom først, for jeg havde ærlig talt svært ved at beskrive faktaresistensen, hykleriet og dobbeltmoralen i så sobert og kontrolleret som du fik gjort.

  I øvrigt synes jeg der mangler noget. Når man læser debatterne i Altinget og andre steder, får man jo let det indtryk, at Jylland flyder i fåreblod efter ulvens utallige massakrer, men nu har jeg skimmet alt det, jeg kunne finde, og har ikke læst et eneste indlæg, fra nogen, som selv har mistet dyr på den konto. (Hæng mig ikke op på et eller to - jeg skrev skimmet).

  Der er rigtig mange, som helt udokumenteret slår deres egen private mening fast som et uomgængeligt faktum, som andre helt åbenbart er svært mindrebegavede, hvis de ikke er 100 % enige i.
  Og så er der et endnu større "kor" af folk som Erik Siersbæk og mange andre, som alle har besøgt, talt med eller mødt "nogen" som i hvert fald var meget bange, og måske oven i købet kendte eller havde hørt om en som havde set et grimt billede. Siersbæk har i øvrigt den særlige evne, at han i pressen kan rapportere, drage konklusioner og kritisere foredragsholderen - fra møder han godt nok ikke selv har deltaget i. ???

  Nå, men naturligvis er ovenstående sat på spidsen, men det er da påfaldende, at en så følelsesladet og "skinger" debat ikke underbygges af ofrene. Er disse måske lidt mere realistiske og nøgterne end "forskrækkelseskoret" og de "alenevidende"?

Prøv fødevarer gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement