Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Anders Chr Hansen ·

  En ulveelsker er uimodtagelig for sund fornuft og logik

  Hvis man elsker ulve så er man fuldstændig ligeglad med hvad andre mener. og om noget, total fløjt hamrende ligeglad med de stakkels ulve der er presset her op på grund af manglende regulering.

  Og så savler de i hvad diverse forskere siger, jo forskerne har da helt ret der er helt sikkert føde nok et år eller to, men det de kære forskere ikke har med i deres forskning er at dyr der bliver stresset får mindre afkom, og mange af dem vil også dø af stres, de vil forsøge at finde steder i fred, men det bliver svært for ulven skal have føde og følger efter, den rådyrbestand der er blevet opbygget gennem de sidste 40 år vil forsvinde inden for få år, hvad sker der så? Større og større angreb på tamdyr for ulven må ikke reguleres, ellers bortskydes!

  Det mindste ulveelskerne kan gøre er da at lade være med at pakke deres argumenter ind i fulkommen tåbelige sammenligninger, høstmaskiner, flere dør i trafikken, og så den bedste af dem alle, at den så tragisk komisk 25.000 døde smågrise, jeg ved ikke om ulveelskerne er blevet indpodet det tal, noget kunne tyde på det, jeg fatter simpelthen ikke hvad fanden "undskyld" det har med en ulvedebat at gøre.

Prøv kommunal gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement