Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Tommy Poulsen · Vestjyde

  Anders Chr Hansen

  Du behøver såmænd ikke undskylde dit sprogbrug - den slags er en helt normal reaktion, når argumenterne ikke slår til - og nok derfor ret udbredt fra ulvemodstandernes side.

  Er det ikke faldet dig ind, at andre end lige netop du måske har fået den lyse ide, at tænke på, hvordan ulvens fødegrundlag reagerer i forskellige miljøer og situationer - og at "de" andre har observationer fra en hel verden at sammenligne og arbejde med i deres forskning. Hvad har du, at sammenligne med?

  Nej, du har ret.
  Det, at I hver dag lader nogle tusind smågrise dø en ynkelig død i jeres stalde, og at I massakrerer nogle tusind rålam, harekillinger o.l. hvoraf kun de heldige dør hurtigt, mens resten pines af deres lemlæstelser, har ikke noget med ulven at gøre.
  Men når I er fløjtende ligeglade med det, og så samtidig skriver klynkende debatindlæg (og oplæg) og er ved at gå i svime, fordi I har set resterne af et får, som er blevet dræbt på en grusom, bestialsk og forfærdelig måde af den onde ulv, så har det RIGTIG MEGET at gøre med den dobbeltmoral og det hykleri, som jeres skræmmekampagne består af.

  Hvorfor skulle den slags have lov at blokere for den større mangfoldighed og bedre balance, som alle (igen alle, der har forstand på den slags ud over næsetippen) er enige om, at ulven vil medvirke til.
  Det er altså ikke at pakke argumenter ind, det er bare en simpel sammenhæng og et udtryk for sund fornuft og logik.

Prøv kommunal gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement