Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Tommy Poulsen · Vestjyde

  Anders Chr Hansen

  Nå der var et par andre, der kom først, kan jeg se, men uanset hvad, så havde du nu nok sparet lidt på sarkasmen, hvis du havde tjekket dit kildemateriale.

  Hr. Geist dukkede op i et par aviser, kort efter at "Thy ulvens" identitet var fastslået, fordi en sensationshungrende journalist havde søgt verden over efter en eller anden, som ville sige noget bloddryppende, der kunne skabe fede overskrifter.
  Det ville Hr. Geist rigtig gerne, men "gejsten" gik af ham, da hans "ekspertise" blev gået efter i sømmene. Du kan være 110 % sikker på, at hvis han havde været i besiddelse af nogen som helst troværdighed, så havde du ikke behøvet at lede efter ham. Så havde han været trumfkortet for Hvidtfeldt og alle andre "prominente" danske ulvemodstandere lige siden - men han var altså kun et flop, og jo mere du googler, jo mere vil du få det bekræftet.

  Det er lidt svært at diskutere, når men står som to mure - og jeg sagde to, for jeg er nok lige så sur på hykleriet, som du er på ulven. Men du skulle nu prøve at læse Morten D D Hansens 4½ år gamle udtalelser, som egentligt, lidt ufrivilligt tror jeg, blev "startskuddet" til hele debatten/slagsmålet.
  Du må gerne mene , at jeg bringer det, fordi det "passer i mit kram". Det gør det da delvis, men det er nu ret så objektivt og seriøst.

Prøv kommunal gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement