Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Anders Chr Hansen ·

  Jeg stopper her

  Det her fører ingen veje, for der debatteres ud fra noget som ulveelskerne ønsker at tro, der henvises til forskere der beskæftiger sig med ulve i øde områder uden nævneværdig beboelse.

  Hvor seriøst er det at "National center for Miljø og Energi" navnet siger vel alt, sidder og kloger sig på ulve, i min optik dybt useriøst.

  Hvor seriøst er det at sidde og sammenligne Yellowstone nationalpark med ulve i Danmark, Yellowstone nationalpark er 8 gange større en Vejle kommune. Hvad med om "National center for Miljø og Energi" tog udgangspunkt i dette holdt op imod vores lille land?

  Undskyld mig ulvevenner jeres argumenter for at der er plads til ulve i Danmark er så tåbelige at det gør ondt, nej en ulv er ikke farlig for mennesker hvor der er store naturlige vidder at jagte på helt enig, og der er plads til ulve i Europa, helt enig.

  Men at der ikke tages hensyn til ulven er ikke i orden, jeg er helt enig i at vi skal beskytte truede dyr, men når man så glemmer at tænke på dyret hopper kæden af, ud over de ulve der er indført ulovligt, så er der også nogen der er presset her op på grund af at de af naturlige årsager bliver nødt til at søge andre græsgange.

  Igen der er ikke plads til så store dyr i fødekæden her i Danmark, medmindre man vil affolke store dele af Jylland, ok hvis det er dagsordenen, så lad os tage debatten der fra.

Prøv fødevarer gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement