Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Louise Jørgensen · Hjemmestrikker

  Underligt

  Anders Chr Hansen.

  Det er alligevel lidt "alternativt" at du mener at, vi der faktisk forholder os til videnskab, fakta, viden -og især empiri vedr. Europæiske ulve i Europæiske lande og bl.a. derfor ikke kan se ulvene skulle udgøre et (uoverstigeligt) problem.
  Ikke er til at trænge igennem til.

  Især er det alternativt, fordi ulvene allerede lever i de fleste Europæiske lande, i nogle har de levet de sidste 40 år nu, helt uden at skabe andre udfordringer, end dem vi kan læse os frem til -andet end det de danske forskere oplyser, og i øvrigt hele tiden har oplyst os om.

  Aparte bliver det, når man tænker på at ulvene er og skal have lov at være her i landet uanset hvad vi, både vi der ikke ser ulvene som et "problem" og jer der mener de ikke skal have lov til at være her, måtte mene om det.
  -ganske enkelt grundet Habitatdirektivet.

  Det er altså ikke sådan at ulvenes ret til at være her i landet, nu og fortsat, skyldtes eller afhænger af os der ikke ser dem som et problem.

  I øvrigt lidt underligt (selvmodsigende) du sætter spørgsmålstegn ved det, at danske forskere, bruger af de videnskabelige erfaringer der findes vedr. ulve i Yellowstone.
  Alt mens du selv henviser til de (udokumenterede, ikke videnskabelige, ikke beviste) påstande om ulve, der kommer fra Valerius Geist.
  -på baggrund af de erfaringer han påstår at have haft, med ulve der jagter hjorte -i de Canadiske ødemarker.

Prøv sundhed gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement