Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • H Klausen Nordjylland ·

  Tommy Poulsen, svar udbedes vedrørende sikkerhed/frygt

  Tommy Poulsen . Du undlader ret elegant at meddele at du er biolog?
  Louise Jørgensen undlader elegant at skrive hvilket område hun kommer fra? Jeg har lagt mærke til at når en biolog roser den anden biolog, så komme opholdsområde sjældent med, biolog levebrødet undlades også tit.
  Der er ingen, der kommer ind på det helt lavpraktiske med at se en virkelig ulv på nært hold. Jeg har set en i Ålborg Zoo to gange, første gang var på 3-5 meters afstand. Det var en ret sur og muggen ulv der stod med siden til publikum skulende småknurrende med vibrerende læber. Den var klart større end en schæfer, ca på størrelse med en irsk ulvehund. Næste gang 7 år efter stod der også en ulv helt i front helt på samme måde som første gang, den var også alvorlig træt af naturturisterne, de andre ulve opholdt sig mere tilbagetrukket. I Ree Park fulgte en ulv konsekvent men på afstand efter folk når de gik på udvendig side af hegnet.
  Der er lige så lidt troværdighed i disse ulves fremtoning som det er i DN`s lobbyvirksomhed. Jeg mener ikke der behøves mere faglighed end at besigtige ulve på nært hold.
  Biologerne henviser selvfølgelig til et eller andet som en forsker har skrevet, og det er selvfølgelig også helt i orden hvis ulvene også kunne læse, hvordan man opfører sig når man er en ulv!

  Fokus skal være på menneskers sikkerhed og tryghed.

  Der er sikkerhedsforskrifter for kontorarbejdspladser, trafik, husdyr og kæledyr skal holdes forsvarligt på egen matrikel osv.
  Det er sikkerhedsmæssigt totalt uansvarligt at lade sådanne terrorister gå frit. Det er en ligegyldighed med menneskeliv og en udøvelse af terror
  som tangerer hvad diverse andre bandegrupperinger sætter i værk.
  Ifølge Nordjyske Tidende 3. april 2018 har 10% ændret adfærd i naturen, efter af ulven er dukket op i landsdelen.
  Der bliver diskuteret om hegn kan være et problem når der gives tilskud,
  og skulle en ulv gå amok på dyr kan man da bare få erstatning. Indirekte komme de samme personer til at betale de fleste udgifter selv via skatten.
  Louise skriver at Danmark er et videnssamfund, ja det er Danmark da også, men det er urealistisk at tro at biologerne her kan hente udenlandsk valuta hjem på deres viden. Dansk landbrug henter udenlandsk valuta hjem , så der er noget til at betale biler, tv. osv. med.

  Jeg er ikke landmand, jeg sluttede med at være socialdemokrat den 5. december 2013 da Ida Auken meddelte at ulvens tilbagekomst var utroligt glædeligt for Danmark. Det var kort tid efter sloganet med at de endnu ikke fødte ulve også har ret til at være her. Ulven skal ikke mødes med åbne arme,-Den skal udryddes eller sættes bag lås og slå!
  Ingen varmluft kommentar tak.

Prøv fødevarer gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement