Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Erik Fallesen · Pensionist

  Bedre og billigere tv?

  Kulturministeren får det til at lyde som om, at danskerne får både billigere og bedre tv med det kommende medieforlig, men sandheden er, at det forholder sig stik modsat. Med den nuværende licens betaler man ca. 2.500 kr om året, og for det får man får gratis adgang til DR's 7 tv-kanaler, den digitale nyhedsavis "dr.dk", plus en masse radiokanaler. I fremtiden skal danskerne til lommerne, hvis vil have god og underholdende tv.
  Undertegnede er pensionst, og har ikke råd til dyre tv-pakker, og hidtil har jeg klaret mig med min hus-antenne, der giver adgang til alle DR's kanaler. Hvis jeg fremover vil se mine yndlingsprogrammer, Bonderøven og Den store bagedyst, er jeg nødt jeg investere i en tv-pakke, der indeholder TV2 eller diverse kommercielle kanaler, for de borgerlige mener åbenbart ikke, at mine yndlingsprogrammer er rigtig public service, så dem må DR ikke ikke længere vise.
  Et abonnement på en tv-pakke vil koste mig mellem 3 og 4000 om året, altså betydeligt mere end det jeg betaler i licens for øjeblikket. Hvis man også nedlægger DR's digitale avis, "dr.dk", skal jeg oven i investere i et avisabonnement til 4- 5000 om året. Ikke nok med disse merudgifter - jeg bliver også tvangsindlagt til irriterende reklamer, ikke bare på tv, men nu åbenbart også på den udmærkede Radio24Syv, der fremover delvist skal financieres gennem reklamer.

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal