Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Bertel Johansen · Maskinmester

  Nej, vores vand er befængt med en masse skadeligt kalk.

  Carsten Bach (LA) har da ret i at kommunerne slår plat på det opgejlede hysteri omkring grundvandet der skal kunne anvendes som drikkevand uden yderligere behandling.

  Men han tager helt fejl når han påstår at vi har "noget af det bedste drikkevand i verden" der "stort set kan sendes råt ud til forbrugerne."

  Resultatet af den politik er, at vi har et enormt overforbrug af kemiske afkalkningsmidler til rengøring og parfumerede sæber til vask, da det danske grundvand de fleste steder har et så højt kalkindhold at det naturligvis burde behandles væk inden vandet blev sendt ud i systemerne.

  Og samtidig kunne man passende behandle for disse uendeligt små sporede mængder af i øvrigt normalt uskadelige restprodukter fra fortidens lovlige plantebeskyttelsesmidler til ære for dette opgejlede "forsigtighedsprincip." Det kan jo gøres uendeligt billigt.

  Det ville være fint om Liberal Alliances politikere satte sig lidt mere ind i sagen om hvad "rent og godt vand" egentligt er før de skriver klummer her på Altinget.

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal