Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Claus Sønderkøge · Socialistisk økonom

  Det var dog en letbenet omgang

  Det var dog en letbenet omgang hvor du ikke kan holde styr på basale facts. Du er ikke socialdemokrat og har derfor ikke forstået hvad velfærdssamfundet handlede om. Tiden startede ikke i 1960, men i 1945 eller virkelig mere præcist i 1932 med Kanslergadeforliget.

  Ja du har været mere heldig end du selv forstår. Du er vokset op under to af de bedste socialdemokratiske statsministre med meget kvalifificerede ministrerier uden du finder anledning til at takke for den gave du har fået. Du nævner alle de gode systemer som alle skal tilskrives Socialdemokratiet. Nedslagtningen som siden har fundet sted er først og fremmest sket af de borgerlige på basis den ideologi vi bedst kender fra Thatcher og Blair.

  Opgaveomlægningerne til Europa og til kommunerne har du ikke forstået. Det betyder jo at der ikke længere sker noget vigtigt på Christiansborg som andre ikke allerede har besluttet skal ske.

  At du i din kvide synes at du skal løbe med på popularitetsbølgen i disse år omkring DJØFi-fiseringen er beklageligt. Det skyldes jo at ledelsesprincipperne omkring "span of control" er kommet i ubalance i de store kommuner og at politikerfaget stadig er ufaglært arbejde.

  Dit skvalder om demokrati er en gratis omfang da indholdet det skulle styre er taget ud af samfundsstrukturerne og i dag snarere styres af kapitallogik.

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal