Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Jørgen Jørgensen ·

  EU er en møllesten om halsen på Europa. Kloge lande som Norge og Schweiz har en bedre økonomi end noget EU-land.

  CIA finansierede i årevis europæiske toppolitikeres propaganda for Europas Forenede Stater. Herved cementeredes det skødehundeforhold til CIA, som EU har endnu i 2006


  Man må give USA`s efterretningstjeneste CIA, at søgefunktionen på dens hjemmeside, www.cia.gov, er fortræffelig. Søger man på navnet Rockefeller, kommer blandt andet en side frem med oplysningen om 'at David Rockefeller jævnligt donerede penge til at hjælpe CIA, inklusiv et tilfælde hvor han udskrev en check på 50.000 dollars til støtte for europæiske ungdomsgrupper'.
  CIA finansierede i årevis europæiske toppolitikeres propaganda for Europas Forenede Stater. Herved cementeredes det skødehundeforhold til CIA, som EU har endnu i 2006.

  Penge og andre midler
  CIA`s propagandapenge blev kanaliseret til Europa via American Committee on United Europe (ACUE) efter ordre fra den senere CIA-chef Allen Dulles. Han og William Donovan, grundlægger af CIA, gik sammen med grev R.N. Coudenhove-Kalergi i forsøget på at skabe en europæisk enhedsbevægelse. ACUE opstod som et mellemledskompromis.
  CIA fik pengene fra Rockefeller- og Ford-fondene og forretningsgrupper med nære bånd til Det hvide Hus. Hovedmodtager var Europabevægelsen, som mellem 1949 og 1960 modtog fire millioner dollars. Herefter overtog det amerikanske udenrigsministerium rollen som politisk igangsætter. Frigivne amerikanske regeringsdokumenter har afsløret et memorandum dateret 26. juli 1950, som rummer instrukser til promovering af et flyvefærdigt europæisk parlament.
  En betænkning af 11. juni 1965 fra det amerikanske Statsdepartements europæiske afdeling råder EF`s vicepræsident Robert Marjolin til i smug at arbejde for en europæisk monetær union. Afdelingen anbefaler at undertrykke en debat indtil det punkt hvorfra 'adoption af sådanne forslag vil være praktisk talt umulig at undslippe' (citat slut).

  Nutid, klubber og olie
  Også den transatlantiske gruppe Bilderberg bidrog til skabelsen af EF og idéen om møntunionen. EU-eliten mødes jævnligt med de amerikanske venner i lyssky klubber såsom Bilderberg, hvor Rockefeller-dynastiet var og stadig er helt centralt. Blair og Wolfowitz (to hovedarkitekter bag Irak-krigen), Kissinger, EU`s udenrigs- og sikkerhedskoordinator Javier Solana og de seneste mange formænd for EU-kommissionen har deltaget på bilderbergmøder.
  CIA`s eurofile Allen Dulles var sideløbende topansat i olieselskabet Standard Oil, grundlagt af John D. Rockefeller I i 1863. CIA-direktøren i 1976-77 levede op til traditionen for olieinteresser. Hans navn var George H.W. Bush (Bush senior).
  Et af cia.gov`s dokumenter oplyser: 'Siden februar 1979 er der af magtfulde folk i og uden for den amerikanske regering, især af den nationale sikkerhedsrådgiver Zbigniew Brzezinski og David Rockefeller med støtte fra tidligere statssekretær Henry Kissinger, åbenlyst og utrætteligt blevet lagt stærkt pres på præsident Carter for at give shahen adgang til USA.'
  Endelig er irak-krigens olieinteressent number one, Dick Cheney, gammelt medlem af tænketanken Council on Foreign Relations lige som - gæt engang: EU-elitens bonkammerat David Rockefeller.
  Man behøver hverken være paranoid eller professor for at kunne se det ideologisk vigtige tegne sig i disse personforhold, dels i relation til CIA og USA, dels til EU.

  EU`s tavse medløberi
  EF gjorde intet ved det, da blandt andre Los Angeles-detektiv Michael C. Ruppert i 70`erne afslørede, hvordan CIA stod bag narkodistribution; EU-eliten godtog CIA`s militære oplæring af bin Laden & co.; Irak-krigen blev støttet af flertallet af EU-landene i dens indledende fase; franske og tyske våben blev brugt mod Kuwait og Iraks egen befolkning under Saddam Hussein og så videre.

Prøv kommunal gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement