Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Jeppe Vejlby Brogård · Projektleder

  Dokumentaion ses i mit indlæg 1. maj.

  Hej Jens
  Tak fordsi du anerkender pointen om overskud. I indlægget 1. maj henviser jeg til de foretagne følsomhedsberegninger scenarie 1-3 I den samfundsøkonomiske beregning. Læs dem gerne.

  Du har fuldstændig ret I, at man ikke omkring den samfundsøkonomiske beregning kan henvise bredt til alt, hvad der siden hændte. Det er derfor, at jeg har henvist til beregningens egne tal, som viser det overskud, som en positive intern rente er udtryk for. Hvis vi skulle tage alt muligt nyt ind, så ville vi jo skulle se på så mange ændringer af skatteskævvridningstab, negative lånerente og andet, at vi skulle beregne det hele på ny. Det vil jeg trods alt ikke kunne overkomme, så jeg er nødt til at holde mig snævert indenfor beregningen, når jeg vil tale samfundsøkonomi.

  Til gengæld fortstår jeg ikke, at du ikke vil anerkende det byudviklingspotentiale, som grundejerne I de 11 kvadratkilometer står til at score. 32 mia I private investeringer som resultat af en samfundsinvestering på 4,5 mia ligner en forrentning på 600 %. Det er vel værd at tage med? Det er et soleklart resultat af letbanen, fordi EU-reglerne om miljøvurdering af lokalplaner afslører og dermed hindrer, at disse områder kan udnyttes fremadrettet, hvis de fortsat kun kan forsynes med den eksisterende infrastruktur.

Prøv transport gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement