Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Theis P. ·

  Begetalisering...

  Jeg syntes der i artiklen her bliver draget nogle sammenligninger der er helt hen i vejret her. Jovist kan man sige at acetone er farligere end pesticider hvis jeg nu sad i en acetonedunst hver dag. Den altafgørende forskel her er, at jeg kan lade være med at omgive mig med acetone. Jeg kan ikke lade være med at drikke pesticidrester...

  Det at forsøge at bagatellisere en uoprettelig forurening af vores grundvand ved den her tåbelige sammenligning er mildest talt grotesk. For så bagefter at tage fat i antibiotika hvor forbruget i fødevaresektoren er ligeså udskældt virker også underligt.

  Martin, det du er ude i er et tydeligt spræl i nettet. Lukkede drikkevandsboringer og bekymrede vandfællesskaber truer dit levebrød og så prøves der febrilsk at henlede opmærksomheden på noget andet for at få lov at fortsætte bare lidt endnu.

  Danmark har været kendt for rent og rigeligt grundvand - og vi har været glade for det. Den illusion begynder at briste "i takt med vi bliver bedre til at mål" (citat fra en anden artikel jeg har glemt). Derfor er folk og politikere bekymrede, ikke på grund af grænseværdier.

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal