Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Jonas Herby · CEPOS

  Er det en tredobling?, v2

  Hej Jeppe

  Jeg kan ikke finde de tal, du nævner. Kan du evt. skrive sidetal og/eller tabelnummer?

  Men hvis du udelukkende fokuserer på Ring 3, så skal jeg ikke afvise, at det er rigtigt. Det er bare ikke så interessant, hvis fremkommeligheden bliver dårligere andre steder (og det er under ingen omstændigheder en tredobling af kommunernes pendlerkapacitet, som du skrev). Men lad det nu ligge.

  Vigtigere er, at du stadig påstår, at der er et samfundsøkonomisk overskud. Finansministeriet har lave regler for, hvordan man regner samfundsøkonomi. Det har man for at folk ikke skal sidde og opfinde deres egne regler, som du gør, når du påstår, at 0,2% i afkast skulle være det samme som et overskud. Hvis alle selv opfinder deres egne regneregler, så kan vi lige så godt droppe at undersøge og debattere noget som helst.

  Du bør læse Finansministeriets vejledning, inden du igen påstår, at letbanen giver overskud: https://www.fm.dk/publikationer/2017/vejledning-i-samfundsoekonomiske-konsekvensvurderinger


  I forhold til at gøre grin med politikerne, så er min definition af "gøre grin" vist meget anderledes end din. Men på sin vis gjorde den lille dreng vel også grin med kongen, da han sagde "Han har jo ikke noget tøj på", så fair nok.

Prøv uddannelse gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement