Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Jonas Herby · CEPOS

  Du forstår ikke den samfundsøkonomiske metode, Jeppe

  Kære Jeppe

  Jeg kender udmærket projektet og udredningen. Der er IKKE lavet en samfundsøkonomisk analyse, der viser, at letbanen er en god idé. Jeg har skrevet utallige gange, at 0,2% afkast IKKE er et samfundsøkonomisk overskud. Jeg har forsøgt at forklare det (hvis du kan få 4% et andet sted, men kun 0,2% her, så TABER du penge), at henvise til vejledningen (med direkte link) osv., men du fortsætter med at hævde, at letbanen giver overskud. Det er forkert. Og jeg forstår ikke, at du kan få dig til det.

  Jeg har givet dig ret i (og gør det også i mit indlæg i dag [1]), at letbaneprojektet er ændret en del siden 2013. Men du fokuserer kun på de positive ting. Alt det andet man er blevet klogere på (fx at anlægsfasen medfører enorme gener for trafikken), negligerer du. Og kalder det endda nonchelant, når sådanne fakta bringes på bordet (se dit eget indlæg ovenfor).

  Det har været fint at debattere, men jeg synes, jeg har brugt nok tid på det nu. Så fra nu af har du frit rum i denne tråd til at komme med forkerte og udokumenterede påstande. Jeg svarer ikke.

  Hilsen
  Jonas

  [1] https://www.altinget.dk/by/artikel/cepos-debatten-om-letbanen-er-fyldt-med-fejl-og-udokumenterede-paastande

Prøv uddannelse gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement