Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • T. Nedergaard ·

  EU-propaganda er stærkt farvet

  Ja, lad os håbe, at danskerne står fast ved deres forbehold, sådan at vi kan få et ikke-føderalistisk EU - uden Merkel-Macron-Juncker aksens mere og mere autoritære styring.
  Bare se, hvor desperat Merkel søger rygdækning for sin "åbne grænsers politik" vendt mod store dele af 'sin egen' tyske, befolkning og ikke mindst Seehofer/Söders/CSUs linie.
  Nu vil Tyskland og Frankrig til at udskifte dobbeltregistrerede flygtninge/immigranter, - som om det overhovedet battede noget som helst eller fjernede det selvskabte problem med migrantkatastrofen.
  Midlertidige modtagelseslejre for asylansøgere i ikke-EU lande er bedre end ingenting, men da ikke i et muslimsk land som Albanien. Hvad mon de milliarder, som EU vil betale Albanien for lejrene, kommer til at gå til? Positiv vækst for den albanske befolkning eller våben og luksusgoder for den regerende elite? Lejre fulde af unge, krigeriske mænd, som hurtigt vil kunne rykke op igennem Balkan og blive spydspidsen i den nye, muslimske erobringsbølge? Modtagelseslejre i Afrika, som vil bryde sammen under stormen af økonomiske flygtninge?
  Vi skal have et stærkt og ligeberettiget samarbejde i EU mellem vestlige lande byggende på den kristne og antikke kultur - bestandig holdt i ligevægt af suveræne nationalstater. EUs egen migrant- og udlændingepolitik har afsløret, hvor impotent og farligt samarbejdet 'styret' fra toppen er. Befolkningernes flertal vil have øjeblikkeligt stop for ikke-vestlig indvandring, men vil gerne hjælpe andre befolkninger hjemme hos dem selv. Ikke i Europa!

Prøv transport gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement