Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Jørgen Jørgensen ·

  Som ARD rapporterer om Chemnitz,har det ikke noget at gøre med journalistik

  Du kan ikke forestille dig, hvad der sker i dette land lige nu. Nej, du vil ikke engang forestille dig, hvad der sker her hver dag. ARD Tagesschau er et glimrende eksempel på, hvordan Falske Nyheder fungerer, og hvorfor offentligheden ikke har noget at gøre med journalistik længere.

  Chemnitz 8.000 mennesker demonstrerede efter et opkald AFD og Pegida mod flygtningepolitikken i fru Merkel, imod daglig vold i vores land, begået af flygtninge, senest på en festival i Chemnitz med en død og to alvorligt kvæstet. Og det viste 3.000 mennesker på opfordring af den evangeliske kirke til et farverigt samfund, der byder velkommen flygtninge fra menneskeheden og afviser "højre lokkemad". Indtil videre, så godt. Demokrati ville blive kaldt det. Begge synspunkter er legitime. Kun 18 skadede og 37 kriminelle anklager viser, hvordan revet vores land er blevet gennem fru Merkels flygtningepolitik.

  Om eksperten
  Klaus Kelle (59) er en kolonneforfatter og medie iværksætter. Den uddannede journalist har arbejdet for medievirksomheder som Axel Springer, Gruner & Jahr og den norske Schibsted-gruppe i 30 år . I dag skriver han politiske kolonner og kommentarer til aviser og bloggen www.denken-erwuenscht.com .

  De kan ikke gøre det
  Og ved du hvad? Ikke en enkelt deltager i den næsten tre gange større AFD-demonstration talte i nyhederne . Højttalere også. Ingen. Zero. Nada. I stedet en kort pande skudt på den etniske quench faktor Björn Hocke fra AFD og original lyd til original lyd, den farverige Tyskland. Jeg har været journalist i 35 år, men jeg tænker altid: de kan ikke gøre det. Det er som i tidligere tider i DDR. I det mindste må de foregive, at de er neutrale og ikke-partisanere. Mindst en enkelt deltager fra den meget større demo at tale, og hvis kun med en halv sætning, for at holde regningen.
  Men de gør det ikke. Forresten kom programmets anden meddelelse fra Hamburg , et bidrag med noter "mod højre" og for den farverige livsstil spylt med flygtninge til Tyskland.

  Daglige emner skal undskylde
  I søndag udgaven af ARD dagsorden emner derefter den næste public-law knocker. Præsident Caren Miosga undskyldte: "Når vi rapporterede om rallierne i Chemnitz i Tagesthemen i går, brugte vi ved en fejltagelse også billeder fra demonstrationen i mandags uden at blive identificeret. Vi undskylder for det. "

  Vi beklager, kære kollega Miosga. Hvad hun ikke nævnt er, hvilke billeder blev brugt der "ved en fejltagelse". Det var Youtube -Filmchen, hvor et tog med tilsyneladende højreorienterede deltagere utiltalende slogans blev råbte såsom "Vi er de fans, Adolf Hitler hooligans!" Ledsaget af bifald. Påstås kaldt på rallyerne lørdag - men faktisk på mandag før. Til dette, voice-over: "Nogle af deltagerne i toget viser helt ekstremt åben" Watch vidunderligt at få nok den mest ønskede scenarie, bekymrede borgere til "nazister" til ringere. Åh nej, det var fejlagtigt ... undskyld mig!

  Det er en skandale hvad disse hovedfinansierede midler gør her. Men hvad gentlemændene i de frodige radiostationer ikke er klar over, er, at et stigende antal borgere ser gennem denne slags folly-mongering og simpelthen slukker det. Selvfølgelig skal du betale dine gebyrer alligevel.

Prøv kommunal gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement