Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Henrik V Blunck · Blogger og kommentator

  Invendingerne bunder også i den manglende konkurrence

  Set med menigmands briller, så handler det ikke om at genere tandlæger. Tværtimod.

  Kritikken går på, at man har etableret nogle max-priser, som har gjort, at man kan tage til Sverige, Polen eller Ungarn - afhængig af behandlingsbehov - og spare over halvdelen ift hvad samme behandling ville koste her i landet. Når du skal have ordnet din bil er der altid gode tilbud du kan finde ved at bruge en hurtig time på nettet, hvorimod du i tandlægefaget kun finder én pris.

  Dette er yderligere accentueret af, at tandlæger er gået til angreb på de steder, som afviger på prisen. Det er meget lidt kønt, når det alt sammen burde handle om, at folk selv kan vælge.

  Det kan godt være, du ikke har nogen 'garanti' på arbejde udført i udlandet, men det gælder så sandelig også behandling her i landet. Der er ALTID et forbehold som tages over for indvendinger fra kunderne - og det kan de utilfredse tandpatienter bekræfte.

  Men lav for guds skyld ikke noget om. Det er en stor industri at sende folk til udlandet, og I må endelig ikke tage indvendingerne alvorligt, for hvis det ændrede sig, så ville dén grænsehandel forsvinde. :-)

Prøv børn gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal