Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Lisbeth Sørensen ·

  Indvandringen må stoppe nu!

  Der er ingen tvivl om hvad problemet er i DK nu. Og det er over alle fløje. Og det er religiøse indvandrere og deres utilhør i ateistisk Danmark.

  Jeg kommer til at stemme på S næste gang. Tror jeg..Gør ondt. Da jeg altid har stemt på Enhedslisten-socialisterne. Og gør det kun da den nuværende borgerlige frie indvandrerpolitik ikke kan fortsætte. Med nye månedlige rekorder af indvandrer , måned efter måned..

  Selvom om Enhedslisten har landets strammeste indvandringspolitik mht. østeuropæere. (De kæmper mere indædt end socialdemokrater her for lønmodtagere), kan Danmark ikke tage alle disse Afrikanske-muslimske indvandrer. De forårsager så meget vold og kriminalitet nu, og er uintergrerbare i Dansk kultur. Derfor går jeg til S nu, og kun derfor!

  Danmark har været under en immigrations bombe i 3o år nu. Vi kan ikke tage flere. Disse indvandrer ødelægger DK. Vi må stoppe alle nyankomne adgang til statsborgerskabet.. Ellers kan den Danske model ikke fortsætte..

  DK skal også stemme om indvandringspolitikken. Hvor mange, hvorfra, religion, mv. Dette er demokrati. Før det er for sent.

  Muslimer har jo nær 3 gange så mange børn som etniske Danske ateister? Nej tak. Fratage disse ytringsfrihed om DK tak, som statsborgerskab for alle nyankomne muslimer-indvandrer generelt... Vi skal aldrig overtages af islamister i ateistiske DK, som andre religiøse-som ej andre indvandrere. . Og det haster nu med lovgivning på området, før det er for sent.

Prøv civilsamfund gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement