Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Kim Nielsen ·

  Jeg tror ikke forfatteren ville sætte sin faglige kompetence på spil

  Der er en kritik af Ligvægtsøkonomer bl.a. kan man ikke ikke sætte man sætte økonomi på sandsyndligheds formler
  Nedsættelse af ydelser og forringelser af dagpenge har lighedsvægtsøknomerne påstået, at der ville komme et højrere beskæftigelsesniveau i samfundet.
  Der er ikke samfundsvidenskabelig evidens for denne påstand
  Det har ikke været muligt for dem, der påstår beskæftigelseseffekten, at kunne fremlægge videnskabelige data der underbyggede påstanden.
  Derimod har der været en tysk undersøgelse at reformer på arbejdsmarkedet ( nedsættelse af ydelser og andet) havde ingen synlig effekt på beskæftigelseseffekten for aldersgruppen over 50 år og en meget lille for aldersgruppen under 50 år.
  Højkonjunkturen og den øgede beskæftigelse skyldes andre økonomiske årsager.
  Derfor virker det lidt besynderligt at lighedsvægtsøknomerne mener, at de kan forudsige den fremtidige økonomiske situation i Storbritannien med eller uden aftale med EU
  Forfatteren fortæller løsningen på det problem med at lave en kontrol undersøgelse af de forskellige situationer
  Derfor har forskerne ifølge konstrueret en økomisk kontroløkonomi -
  Det lugter lidt af de regnskabsmoddeler der forudsige fremtidige økonomiske situation - de har bare det problem de kommer med resultatet, der er dannet på grundlag af de Kriterier der indkode
  Der er foretaget undersøgelse af de øknomiske forudsigelser fra de økonomiske vismænd og det viste sig ingen af dem kunne verificere de økonomiske forudsagte forudsigelser.
  Jeg har lidt på fornemmelsen at de samme ligevægtvægtsøkomer ville påstå før ømue afstemningen at det ville føre til et velstandstab, hvis det blev nej.
  Det var det budskab mange Pro EU havde til befokningen før afstemningen
  Det blev som bekendt et nej og denne dommedagsprofeti udeblev
  På BBC hjemmeside var der en historie om det ville være en stor økonomisk gevinst for unioenen ikke får en aftale med EU.
  Det skabte en debat ligesom dem, der påstår noget andet.

  Dybest set er der igen der kan sige noget holdbart om den økonomiske vilkår i Storbritannien om et eller to år eller 3 år også vide - hvad enten Storbritannien får en aftale med eller ikke en aftale med EU, og alle påstande i den retning har intet med samfundsvidenskab at gøre men bunder reelset i den enkeltes polititiske holdning til EU.

  Jeg tror ikke at Søren Hove Ravn ville sætte sin faglige kompetence på spil ved at påstå, at de økonomiske forudsigelser for Storbritannien er det der faktiske sker. Hvilket vil sige vil blive verificeret

  Politisk tror jeg ikke på de dommedagsprofetier over Storbritiannens fremtidige økonomiske ud fra kapitalismens logik.

  Desuden kan mange ting i live ikke kun nedgøres til spørgsmål om øknomi

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal