Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • ErIK ·

  Forståelse og ønsket om samarbejder

  Kim N.
  Med den indledning som denne:::

  1 Det er noget af påstand at det er EU der har bibragt velfærd tiltag

  2 For det første er den vores velfærdstat skabt på grundlag af politike kampe i Danmark

  3 For det andet EU ultra økonomisk liberalistisk politik med til at undergrave vores velfærdstat.

  4 Desuden har EU -kommissionen har bl.a. anbefalede besparelser på vores velfærd - i form af forringelser af efterløn, førtidspension og fleksjob.
  1.
  Hvornår har europa gennemført og levet en peroiode på over 70 år uden krig,,, siden 1945 ..DET VAR SÅ FREDEN I EU
  2.
  Helt rigtigt med politiske kampe i danmark før 1945 eks Kanslergade forliget og eftlg i historien,storre generalstrejker husker i 1954 osv BØNDERNE HÆLDTE MÆLKEN TIL BØRN OG VOKSNE I KLOAKKERNE I DANMARK.
  Og så påstår du bevidst at EU er ultra liberalistsik.
  Eks fra NUtiden I danmatk ang samarbejdet CHAUFFØR bus skurene i Danmark, BLEV altså møbleret i et samarbejde ca omkring år 2010 ,skabt af EU. - ultra liberalisternes ønske om det stik modsatte = RINGERE STANDARDER

  Næe er Danmark nutidig absolut ikke bagerst ang ultra liberalismen osv

  Som de du også ser udfoldes af OVENNÆVNTE aktøre I DANMARK.

  Men at EU siden start ,har stabiilseret EU med freden, sammen med og i nato landene og EU området,,,, er kolde koldkrigs facts.
  3
  Den POLITISKE påstand du her FYRE af ,må du lige forklare hvilken politik bla LA,NB og DF + samt en del af højre fløjens lakajer i Danmark, der ikke engang er ULTRA LIBERALISTISK,
  Måske LA og NB og en del Df ere,samt fra de gamle højre orienterede partier i Danmark

  Som Tyskland viste med Hitler, og SOVJET fra 1919, hvor arbejder rådene blve fjernet af statsmagten.

  Og dermed det demokratiske håb, der var opblæst af Lenin for den Russiske befolkning.

  Og siden netop var og UDFØRTE, de VIRKELIGE ULTRA liberalistiske slagterier AF MENNESKER I FULD HITLER STIL ,over hele RUSLAND og som Putin ,,stadig vedligeholder og udbygger konstant ,og er dagens FORTSÆTTELSE og udgave af.

  Og undskyld mig, at du med en rimelig viden ,bare vil skrive ULTRA LIBERALISTK og PÅSTÅ, at dette vanvids system benytter EU.

  Eu er oprindeligt i samarbejde med MARSHALL hjælpen ,som var og er eneste virkelige bevis på, hjælp til selv hjælp ,med store økonomiske fordele for giveren,men stadig holdt på menneskelige vilkår,

  Som netop NU Trumpen ,nu igen forsøger atter engang, som de der i 30 ere førte og LEDTE frem til næste verdenskrig ;;

  Som EU fik via at påbegynde samarbejdet ,med medlemmerne som Danmark heldigvis er en del af TRODS vore danske højre orienteredes
  POLITISKE forbehold, og på trods disse , fik og får stadig udbygget over hele EU ang fremkomeligheden og dermed også stadigvæk forsynings sikkerheden af føde vare i EU/Europa .

  Som efter 2 vk ,,var ikke tilstede og hvis EU ,Marshall ike VAR og der blev skabt et brugbart og sikkert forsynings system bestående af g for føde vare forsyningen, til de sultende EUROPÆRER ,

  Så havde vi haft DET,, du forsøger at påstå med en fake, og politisk holdning,er virkeligheden i og AF EU.

  4
  Desuden har EU -kommissionen har bl.a. anbefalede besparelser på vores velfærd - i form af forringelser af efterløn, førtidspension og fleksjob.

  Bare en betingelse for at DET IKKE VAR EU.

  Hvad bestilte alle de danske partier sig med ;;; DA DE MED STEMMME FLERTAL,,, indførte Dansk folkebedrags system SKABT OG UDTÆNKT af KRISTIAN THUELSEN DAHL,inkl fjernelsen af efterløn og i det hele taget FJERNELSEN AF ALLE POLITISK BEVIDST ,alle de sociale sikringer af DANMARKS lønmodtagere.
  HELT GENERELT

  Og lige nu og her er de RADIKALES GALES FORMAND ude og vil have dem endnu ændret til endnu ringere STANDARDER, så arbejdsmarekdet fuldstændigt brydes ned, helt til grunden.
  OG vi netop får skabt de ULTRA LIBERALISTEKE VÆRSTE DRØMME
  I OG DANSKERENE SELV

  Så både de radikale gales og dine med fake historie beskrivelser ,er to af samme æt og med samme formål .

  AT med samme nedbrydelser af og med DE LIBERALISTISKE ULTRA ØKONOMIER FOR DE FÅ SKABT AF DE MANGES AFSVAN OG NØD ,LIDELSER OSV,som endemålet.

Prøv uddannelse gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement