Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Lisbeth Sørensen ·

  Udenlandsk arbejdskraft og flygtninge er ikke det samme Uanset om man er for eller imod udenlandsk arbejdskraft er det klædeligt at have styr på begreber inden man kommentere.

  Som stod i min slettet kommentar, som de to liberalister slettet, forvekslet jeg heller ej begreberne.

  Man en interessant kommentar som har brug for et svar..

  For hvilken indvandring koster mest, den vestlige-asiatiske uddannet som liberalisterne ønsker mere af, eller den uuddannet muslimske-afrikanske mestendel, men så afgjort også østEuropæiske?

  Faktisk umuligt at besvare..Da begge koster utroligt meget for etniske Danskere. Og jeg mener at de er fuldt ud på linie i omkostninger her..Og Dansk politik skal afspejle dette i fremtiden!

  Og er sådant set blot endnu et forsvar for ikke at få indført flere unge thaibrude fra Asien, såvel som andre..

  Som det er nu kan lars Seier jo som milliardær får indført hans AFrikanske hustru frit og kvit, man ikke den fattige? Problemet er at disse to ikke er blevet sidestillet, og ingen kan indføres , eller ihvertfald få adgang til Dansk statsborgerskab..

  Det er absolut nødvendigt at Danmark besidder muligheden for at hjemsende udenlandske som har giftet sig med Danske rige- som er alle Danskere i u-lande. Ellers kan den Danske model ikke bevares. Som ej den Danske kultur.


  Vi kan ikke fortsætte med den frie indvandringspolitik som vi har set det siden 2oo1, med R og LA som største bidrager i Danske løndumping og velfærdsforringelser?

Prøv uddannelse gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement