Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Kim Nielsen ·

  Peter Beck Chrisiansen

  Din beskrivelse og påstand om Storbritannien vidner om at du ikke kan acceptere eller anerkende at det ikke er alle på denne jord deler din meget pro EU holdning.
  Uden er gå ind i din udokumenterede påstande undrer det mig alligevel at du skriver de rige i Storbritannien ikke ville bidrage.
  Det er åbenbart ikke noget unikt for Storbritannien - det gælder også i Danmark. Mange sociale tiltag i Danmark bliver finansieret af de økonomiske svageste stillede i vort samfund. Det sker ved en ringere regulering af overførselsindkomsterne. Dette har f.eks. medførte at folkepenistet mv. har fået 7.200 kr.mindre om året at leve for.
  EU - kommissionen kan næppe beskyldes for at have et socialt ansvar, når de i 2012 anbefalede besparelser på bl.a. førtidspension

  Din argumentation on hvor intellektuelle EU -kommmisionen og især deres medarbejdere er, tvivler jeg ikke på, men det betyder ikke dem der ikke er valgt eller ikke arbejder i EU - kommissionen er Uintellektuel - det er den fornemmelse man sidder tilbage når man læser din påstånd.
  Hvis man ikke deler din meget positive holdning til EU så er man dum eller til tilfals for løgne - det er en noget af et tankevækkende påstand.
  Noget andet kan man være lidt nervøs for, at du med dine meget snak om en bestemt gruppes intellektuelle niveau deler op tanker fra fortiden, at det kun skulle være de klogeste der skulle bestemme de levevilkår befolkningerne skal leve under.
  Sagt på en anden måde er den noget absurde demokratiopfattelse udtryk for, at den almindelige befolkning skal kobles fra, fordi deres intellektuelle ressourcer ikke rækker til at deltage eller at bidrage i de løsninger et samfund står over for.
  Jeg kan godt forstå at en sådan opfattelse opstår, når EU - kommissionen ikke er valgt af befolkningerne
  Alligevel har jeg ikke forventede at støde på en sådan holdning, især når EU angiver demokrati som hørende blandt dens værdigrundlag og historien utallige gange har vist at der ikke kommer noget positivt ud af diktator og få mændsvælde

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement