Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • HC Hansen ·

  6000 - hvem er de Messerschmidt?

  Messerschmidt har igen væsset sin lille spidse pen for at puste til frygten og mistænksomheden mod “de fremmede”. Melodien er altid den samme - i forskellige snerrende varianter:

  Det lille forsvarsløse Danmark, det uskyldige Danmark, det rene Danmark (for “rene” danskere), skal beskyttes mod den grimme verden derude. Vi er de gode, mens “de andre” er de onde. De andre er så en helt udefinerbar gruppe af folk - i det her tilfælde folk, som er blevet stoppet ved den danske grænse. Hvem er de Messerschmidt? Hvorfor er de blevet stoppet? Hvor mange af dem udgør eller ville have udgjort en terror-risiko for Danmark, når nu du bruger så meget tid på at forklare, hvor vigtig den grænsekontrol er for terrorismebekæmpelse. Hvor er svarene Messerschmidt, som undtagelsesvis kunne give dine indlæg et skær af seriøsitet? Hvis du da overhovedet er interesseret i det - gør min dundrende tvivl til skamme for en gang skyld. Vi ved jo alle godt, at kampen mod terrorisme foregår i skyggen og i tæt samarbejde med politi og efterretningstjenester i andre lande. De terrorister, som Messerschmidt taler om, er ikke folk, som lader sig fange i en grænsekontrol. Vi ved ikke, hvor mange terroristangreb er blevet forhindret i Danmark, men det er nok en hel del og det er givetvis ikke grænsekontrollen, som har leveret det. Come on Messerschmidt....

  Det er bestemt en grim verden derude, ingen tvivl om det. Putin - en rigtig stinker, som Italiens regering nu slikker op og ned ad ryggen for penge, mens vi afholder en mega Nato militærøvelse i Norden for at afskrække Putin fra at lave flere numre. Orban - ikke så rart, hvad han render rundt og laver. Li Xiping - hvis han kunne få lov, så ville han købe Europa og sætte sig på verden. Erdogan - ikke lige vores kop te, vel? ISIS og andre terrorgrupper - de er nogle sataner, det kan vi alle blive enige om og skal nedkæmpes. Men journalister bliver skudt rundt omkring i Europa disse dage for at søge sandheden - og nej, ikke kun af muslimer fra Saudi-Arabien men tillige af mafløse og korrupte “etniske” slovakker, maltesere med fuld støtte fra korrupte politikere af alle støbninger osv osv osv. Dommere bliver afsat før tiden, fordi de ikke taler regeringens sag i Polen. I Rumænien bliver folk, som gør et seriøst arbejde for at bekæmpe korruption myrdet eller fyret. Og i Danmark er vi vidne til den største sag med hvidvask af penge i historien. tager ingen ende, al den dårligdom derude. Ude og hjemme.

  Mange af de udfordringer taler Messerschmidt ikke om. Hvorfor? Det er fordi det ikke passer ind i det ensidige spor, som hedder “muslimer er farlige og de er vores fjender”. Men det er tillige fordi Messerschmidt kan li’ de folk, som skaber en masse af de problemer derude.. Putin, Erdogan, den afdankede brutale diktator i Algeriet, som Messerschmidt i et tidligere indlæg ligefrem hyldede som Europas frelser (seriøst...!), Orban som også får gevaldigt pæne ord med på vejen. Dem synes Messerschmidt om. De passer ind i hans verdensbillede.

  Og her er vi atter ved sagens kerne med Messerschmidt, som på ydersiden stiller sig op som beskytter af “det danske”, mens han i realiteten står for nogle værdier, som er aldeles udanske. Messerschmidt er fuld af fup - snake oil af den giftige slags...
Prøv christiansborg gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal