Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Claus Sønderkøge · Socialistisk økonom

  Borgerlig udbytningskultur

  Ja vi skal forsøge at komme tilbage til at borgerne betaler deres skat med glæde fordi vi får noget for pengene og på den måde viser at de amerikanske præsidenter er en gang bedragere. Vi skal tilbage til en kultur hvor vi sætter Liberal Alliance i skammekrogen for at føre Danmark i en egoistisk retning. Det er god socialistisk kultur.

  Den kultur vi har her på landet på Mors er bl.a. hvad jeg opdagede på min medicinregning i dag. Halvdelen af min medicinregning på Apoteket var gebyrer. Et statsligt gebyr for at afhente medicinen i et håndkøbsudsalg og hertil et administrationsgebyr på 150% af det andet gebyr til administration. En sådan ublu behandling kan hverken udskældte banker eller forsikringsselskaber tillade sig. Baggrunden er naturligvis de mange nedskæringer og centraliseringer hvor infrastrukturen er død.

  Det er den borgerlige regerings udbytningskultur af landets pensionister. Og det ovenpå meldinger om at de fattiges satspuljemidler ikke går til de fattige men i stedet for håbefulde unge.

  Mette Bock man kan altid finde nogen som bejaer ens dårlige moral - du synes at være ganske god til den løgnagtige metode.

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal