Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • T R · Debattør

  Bock, den ringeste kultur minister dette land har haft nogensinde!!

  Bock må være den suverænt ringeste kultur minister dette land nogensinde har haft siden indførelsen af kulturministeriet i 1961 (også selvom det var før min tid) alene af den stund at hun har beskåret området kraftigt i en personlig vandetta mod DR, som man ellers kun ser på den yderste højre fløj aka DF. DR der i mange år netop har været en af de vigtigste kultur medier i dette land som så meget andet kultur i dette land er vokset ud af.

  Et eks. er at man med beskåringen af P6, P7 og P8 har fjernet en vigtig platform for dansk musik og nu vil dansk musik blive tegnet "af den laveste fællesnævner" - altså kun de absolut mest kendte og veletablerede navne, mens fundamentet for fremtidig dansk musik hermed er blevet fjernet:

  http://nyheder.tv2.dk/samfund/2018-09-18-danske-musikere-frygter-enoejet-musikudbud-efter-lukning-af-radiokanaler

  Et er beskåringen af DR hvis man så bare gav den videre til det øvrige kultur DK på anden vis, men det har Bock jo heller ikke ønsket og dermed har hun direkte skadet dansk kultur i og med at dansk kultur ikke kan klare sig uden stats subsidier imod udenlandsk kultur - specielt den amerikanske som vi netop presses af i disse år i takt med normaliseringen af internet som medie. Der er f.eks. ikke andre end danskere der ønsker at høre musik på dansk.

  At Bock er bedre til at sælge sand i sahara end at være kultur minister der burde forsvare dansk kultur imod udlandet og ikke byde udenlandsk kultur velkommen er et tydeligt tegn på at vi er mange - også udenfor kultur DK - der glæder os til at hun er langt væk fra kultur området herhjemme efter næste valg.

  Og så kan man kun håbe på at den næste kultur minister som det helt basale forstår at man ikke får mere dansk kultur ved at beskære i midlerne til det, som Bock som en anden Komiske Ali har bræget omkring i al den tid hun har været kultur minister.

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal