Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • J. Jensen ·

  Henter Messerschmidt sin inspiration her

  Efter at det er afsløret, at Messerschmidt alligevel bakker fuldt ud op om menneskerettighederne og Europarådet, så skal flygtningekonventionen lige ligges for had.
  Det gøres så ved at hente inspiration fra en anden cand. Jur. og selv om jeg ikke helt kan greje, hvad der går galt på det studie, så dukker der med jævne mellemrum person frem, der bare trækker den uddannelse ned.
  Så får at forstå Messerschmidt udtalelser, så er man nød til at kunne rumme cand. jur Knud Eriksen oldgamle udtalelser, som åbenbart stadig holdes i hævt i nogle kredse

  Tidligere medlem af Den Danske Forening, men ekskluderet på grund af sine antisemitiske holdninger. Advokat og udgiver af det antisemitiske internettidsskrift Dronten. Knud Bjeld Eriksen er desuden bagmanden for den antisemitiske webside mosaisk.com – oplysning om jødernes rolle i samfundet.
  Eriksen er først og fremmest antisemit og argumenterer for, at der findes en jødisk verdenskonspiration – herunder "Løgnen om Holocaust", som han ser det som sin opgave at afsløre. På websiden mosaisk.com fremlægger han derfor en række “beviser“ og “dokumentation“ for jødernes dominerende position i både det danske samfund og internationalt. Tidligere kunne man på mosaisk.com finde en omfattende registrering af danske jøder på indflydelsesrige poster i Danmark, men efter politianmeldelse og massiv kritik lukkede websiden for sidenhen at genåbne i en mindre ekstremistisk version.
  Eriksen er desuden involveret i det danske benægternetværk Dansk Selskab for Fri Historisk Forskning. Han har bl.a. skrevet tekster til selskabets webside og holdt taler og foredrag for selskabet, ligesom han har optrådt i internationale sammenhænge, bl.a. på konferencen "The International Revisionist Conference" i 2007, som det højreekstremistiske og racistiske The National Alliance inviterede til. 

  https://fremskridtdk.wordpress.com/tag/knud-eriksen/

  http://www.patriot.dk/kriminel.html

Prøv sundhed gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement