Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • V. Brodthagen ·

  Fjern møllestenen og hæng ikke flere på!

  Hvor er de holdbare gendrivelser af Messerschmidts påstande så som:
  1) At vestlige borgere gerne vil hjælpe mennesker i nød, og at pengene ville række meget længere i nærområderne i stedet for at bruges på de stærke, aggressive, unge mænd fra især muslimske lande samt menneskesmuglerne, der hjælper dem herop?
  2) At Flygtningekonventionen er blevet en hellig bog, som bruges til at knægte nationalstaternes selvbestemmelsesret ved at tvinge asylmigranter inkl. deres storfamilier ned over nationalstaterne?
  3) At Konventionens ret snævre definition af flygtninge (personligt forfulgte) er blevet udvidet til meningsløshed af 'gode', globale humanister?
  Ad punkt 1: Vesten hjælper, både fordi vi har civiliserede samfund/regler og har internaliseret de etiske normer byggende på næstekærlighed. Derudover hjælper vi af hensyn til vores egen sikkerhed.
  Ad punkt 2: Jf. fx den nye bombe under dansk udlændingepolitik, at Domstolen nu muligvis vil presse Danmark til at gennemføre 7-8000 familiesammenføringerne med tyrkere, som blev afvist pga. tilknytningskravet. Endnu en demografisk katastrofe for den danske befolkningssammensætning, der kun kan afværges med totalt asylstop.
  Ad punkt 3: Den millionstore asylmigrantstrøm fra 2015, hvoraf langt, langt hovedparten kun har midlertidigt ophold, fordi de i k k e er reelle flygtninge i henhold til definitionen.
  Nu skal vi så gudhjælpemig oven i købet underskrive en anti-vestlig FN-migrantpagt, som reelt vil gøre migration til en menneskeret, og hermed de facto er alle de underudviklede, mislykkede staters hævn over Vesten.
  Hvorfor disse lande stadig befinder sig i deres miserable tilstand tematiseres ikke af godheds-globalisterne. Kun at det er Vestens 'skyld'!
  Migrationen, især den muslimske er Vestens største problem. Vi kan glemme al snak om at ville løse ulighedsproblemerne, før vi har styr på den fjende, der virkelig vil smadre vores kultur, levevis og velfærdssystem.
  Macron og Merkels hyklerisk-progressive angreb på 'nationalisme' og 'populisme' er et slag i hovedet på Europas befolkning.
  'Nationalismen' er ikke årsagen til Europas samarbejdsproblemer, men følgen af den ukontrollerede migration. Med de fortsat åbne, ydre grænser, må nationalstaterne søge at beskytte sig selv. Fx Orban og Salvinis kamp for national selvbestemmelse er en del af vores redning, ikke vores undergang.
  Europæerne var glade for de åbne, interne grænser, FØR EU-toppen og naivisterne lod migrantvanviddet ske/fremmede det.
  Flertallet af danskerne er varme tilhængere af et samarbejdende EU, men som sande demokrater lodret imod centralistisk, anti-demokratisk topstyring fra den selvfede EU-'elite' eller fra en Overdomstol, der tyranniserer os med forældede, skæbnesvangert farlige Konventioner.

Prøv fødevarer gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement