Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Kim Nielsen ·

  J Jensen min uhæderlig ven

  Den førte økonomiske politik af EU,,som er traktatfæstede og finanspakken som den lyse blå og mørke blå regering uden om en folkeafstemning medfører at vores velfærd bliver smadderet
  De borgerlige praler også med at de forringelser på det sociale område er årsagen til at der er et større råderum som f.eks. kan bruges til militæroprustning eller skattelettelser.
  Din påstand om at EU ikke blander sig i pensioner og sociale ydelser er noget besynderligt - når man tænker på den øjeblikkelig konflikt mellem EU og Italien vedrørende sidste nævnte forslag til nationalbudget, hvor EUndirekte kræver nedskærringer på velfærd.
  I henhold til at skære i udgifter til førtidspension som EU anbefalede den lyse blå regering og blev gennemført krævede du dokumentation selv om den er nemt at finde på nettet.
  Da jeg citerede det afsnit om førtidspension påstod du frækt, at det var citatfusk(noget du flittig bruger).
  Det viste sig at du udmærket vidste det, for ellers kunne du ikke ordret skrive om anbefalingen fra EU om forringelser af fleksjobsordningen.
  Nogle tænker du ikke over, hvad du skriver og røber du kender til den rette sammenhæng ved f.eks. at skrive ifølge EU s anbefaling.
  Herudover kan nævnes EU s anbefaling at forringe efter lønnen.
  Det er besynderligt hvorledes du omtaler en jura professorer
  Jeg ved godt du er dybt missundelige over manglende analytiske evner men det berettiger ikke at udvise en sådan despekt.
  Du er den mest uhæderlige debatører jeg har mødt, de få, der kan minde om dig, er slet ikke på dit niveau - der er total solformørkelse for fakta
  Hild dine medboere og plejere op hjemmet

Prøv fødevarer gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement