Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • I.R.Bertelsen · Borger, vælger og forælder

  Kim Nielsen

  Indtil videre har jeg besluttet at "overse" dine nedværdigende kommentarer, når du drøfter med nogen, du er uenig med, for det fører ingen steder hen.
  Vedrørende dine kommentarer til J.Jensen kan jeg kun orientere dig om, at jeg kender rigtigt mange voksne multihandicappede mennesker, der bor på det, du på gammeldags vis kalder "hjem", De bor i bofællesskaber og behandles med den største respekt og omsorg.
  Vores voksne datter er desværre stærkt handicappet og vi kan orientere om, at både hun og hendes bofæller er stærke personligheder med egne meninger, selv om det ofte er nødvendigt at bede andre om hjælp til at blive forstået. I bofællesskabet bliver de støttet af et særdeles kompetent og varmt personale, hvis dybeste udgangspunkt er respekt og værdighed.
  Derfor bliver jeg vred,..og ked af det, når du "beskylder" modparten i en diskussion for at være "sådan en", der bor på et "hjem".
  Ikke mere herfra i denne omgang, da debatten om Flygtningekonventionen og Messerschmidts indlæg om møllestene om halsen på et konkurrerende politisk parti er løbet af sporet,

Prøv transport gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement