Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Helle B Larsen · Borger

  NEJ TAK til TUT. Jeg forstår slet ikke polemikken!

  Og jeg er ikke blevet et hak klogere af ovenstående artikel og en masse forskelligrettet komplikationsstatistik. Hvis nogle undersøgelser viser en høj komplikationsrate, ville det da være naturligt at kigge på, hvem der har foretaget indgrebene. Erfaring og øvelse på være en forudsætning. Omskæring kan som bekendt også foretages uden brug af kniv.

  Da millioner af mænd er omskåret og velfungerende på alle områder, kan vi nok se stort på "forhudssmøring", sensibilitet mv. Der er åbenbart langt fra teori til praksis.

  De fleste uomskårne mænd lider af stor skræk omkring deres tissemand og får nervøse trækninger bare ved tanken om omskæring. Hvor meget mon dette faktum spiller ind i deres modstand? At man som kvinde kan være imod, forstår jeg ganske enkelt ikke - det er da en kæmpe fordel for kvinden. Derfor: NEJ-TAK til TUT!

  Spørgsmålet må være, hvor mange mænd, der er blevet omskåret som spæde, ville have været deres omskæring foruden, hvis de havde haft et valg. Er der mon noget statistik på det?
  Og selvom nogle få måtte opleve komplikationer, skal det vel ikke gå ud over alle andre?

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement