Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Peter Poulsen · Metering engineer

  Skal vi klippe "ondets" skud eller kappe det ved roden ?

  Christian Friis Bach præsenterer her en gang selvmodsigende bøvl.
  Hvis vi til evig tid modtager "flygtninge" fra dårlige regimer, undergraver vi dels egen kultur, dels blåstempler vi dårlige regimer, til fortsat at producere flygtningestrømme.
  En gennemsnitlig afrikaner eller mellemøstlig kunne ikke ved egen kraft overleve i Skandinavien, og en skandinav kunne ikke ved egen kraft overleve i visse dele af Afrika.
  "Flygtninge" fra disse lande kan overleve her, fordi der er politikere, som tager arbejdernes sved (penge) og giver dem til "flygtningene", der så kan købe arbejdernes produkter med disse penge. Uden dette ville de fryse eller sulte ihjel - for her kan man ikke plukke sit føde og varmegrundlag fra træer.
  Omvendt kunne mange skandinaver ikke fange, flå og tilberede deres føde i Afrika -de ville sulte eller komme til skade i forsøget, og måske udvikle hudkræft fordi de ikke er egnet til klimaet.
  I Skandinavien er vi afhængige af teknologi og forsørger os ved uddannelse.
  Afrika og mellemøsten opfinder intet. De lever et simpelt liv og har ikke brug for en teknisk uddannelse. Nogle af disse har teknologi, kun fordi de med materielle ressourcer har købt sig til det. Nogle af disse er begyndt at uddanne egen befolkning med et stort efterslæb.

  Vi er forskellige fordi klimaet er forskelligt. Det er en udvikling som er sket over tusinder af år, hvor befolkningerne bliver mere og mere hvide som solens indfaldsvinkel falder. Det har noget at gøre med D-vitamin og blev forklaret af Darwin. Afrikanere i Skandinavien ville lide af vitaminmangel, hvis ikke vi solgte det i tabletform.

  Jeg har intet imod andre folks hudfarve, de findes i min egen familie.

  Hvad angår "flygtningens" oprindelsesland, så er der ikke millioner af mennesker der er personligt forfulgt. De flygter for at få en Mercedes. Men vi har Mercedes fordi vi skal passe et teknologisk job langt fra hjemmet. Bilen er et essentielt transportmiddel og ikke alene et statussymbol.

  Fra Christians parti (R) og deres udløber (ALT) hører vi om vores CO2-svineri, og at vi skal vise mådehold, og sammenligner vores emissioner med en somaliers i Somalia.
  Hvis Christian og hans partifæller vil gøre en forskel, så kunne de jo i samlet flok flytte til Somalia og leve med nulemission og lære borgerne at leve i fred med demokrati og uddanne sig så deres land kunne blive løftet op af fattigdom i stedet for at være en fattigdomsfabrik der producerer ubrugelige flygtninge. Tro mig - de penge somaliere sender til Somalia hvert år bidrager ikke til hverken fred eller teknologisk løft.
  Tilsvarende kunne Uffe Elbæk og slæng jo rejse til Zimbabwe og skabe fred og ordentlige forhold med borgerløn til alle - eller lære en velfortjent lektie.

  Modsat Christian og co's tosserier skal vi i stedet skide på konventioner, lave de regler der passer for os, og som sagtens kan indeholde godhjertede dele.
  Så skal vi fjerne enhver toldmur og handelsaftale og øge samhandlen med Afrika med krav til kvalitet og lokal forarbejdning.
  Det er nemlig hvad Afrika mangler: Jobs, økonomi, uddannelse og en grund til at blive fredelige mod hinanden.

Prøv forskning gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement