Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Susanne Friis Andersen ·

  Et usundt væsen!

  (Prøver lige igen, at indsætte mit indlæg - om der skete en fejl, da det ikke kom med for 2 dage siden)

  Endelig en læge med et erkendende overblik!

  Fra artiklen:

  ”Man er ikke funktionelt syg, bare fordi man ikke er blevet undersøgt godt nok. Men der er måske en løsning."

  Netop, ikke ... og i en helhed, som det hele menneske, man er …...heller fordi, sundhedssystemet ikke benytter sig af AL tilgængelig forskning på området inkl. udenlandsk! Desuden, er der noget, der hedder ydmyghed - ydmyghed overfor, hvad, man endnu ikke har "evidens" og forskningsresultater, der kan bekræfte, samt ydmyghed overfor patienten, der som oftest er den største ekspert på egen krop!

  "Lægerne ville i stedet have hver sit organ og et tilhørende speciale, som de kunne råde over."
  "Symptomerne hober sig op, men vedbliver med at være "uforklarede", fordi organspecialisterne ikke er dygtige nok til eller har glemt at tage et blik på helheden.
  Tværtimod sætter de enkelte specialer en ære i kun at modtage og vurdere patienter, der har et meget specifikt organproblem. Har patienten ikke dét, kan de ikke modtages.
  Problemet er, at det er tilladt alle afdelinger at gøre det samme, så patienten kan opleve, at ingen kan eller vil undersøge dem."

  Hermed behøver vi jo ikke vide mere - så, ud over, at, medicinalindustrien står og dirigerer hele foretagendet i baggrunden som Anne-Marie Krogsbøll 'mistænker', så vil alle speciallæger med deres blod fastholde hver deres speciale, hvormed ikke blot er losseplads "diagnosen" funktionelle lidelser en uundværlig nødvendighed til patienter med komplekse og/eller multisystemiske uinteressante symptomer, der falder mellem disse specialer, men netop OPFUNDET til at deale hermed! Jeg mistænker at patienter, der ikke kan varetages af et system, der ikke kan eller vil se helheden, udgør størstedelen eller i hvert fald en langt større del, end der er viden om eller nærmere vilje til erkendelse af!

  Det er systemet og ikke patienterne, der har funtions lidelse, hvilket har vidtrækkende konsekvenser for den enkelte patient! Sundhedsystemet, er til for systemets skyld og ikke patienternes! Hermed snydes hele landets borgere med enorme skattekroner betalt til et pseudo-velfærdssystem...som jeg ser det!

Prøv uddannelse gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement