Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • I.R.Bertelsen · Borger og vælger

  ?Tålt ophold på Livø, Lindholm,...eller på Slotsholmen ?

  Ja, Rita Bundgaard (citat):
  "Det ville klæde politikerne at vende ansigtet til musikken og sige det, som det er. Når sparede milliarder pakkes ind som fine gaver, hvem er det så lige, vi snyder?".
  Tja. Det er jo svært at nyde musikken, når man er tonedøv !!
  ....
  Dit indlæg anskueliggør klart sagen i en nøddeskal. Vores samfunds. og velfærdsliv har været og er i æblemostpressen. Al saften:. Indsigt,indlevelse,.. etik og moral,.. er presset ud, og den læskende drik nydes af dem, der har råd.
  ....
  Tror man, at vi danskere er så naive, at vi tror på fint indpakkede ord, fine silkesløjfer og manipulerede vendinger, der både dækker over manglende indsigt og interesse i almindelige menneskers livsbetingelser,.... men også over et fattigt, selvcentreret og selvhævdende menneskesyn med narcissistiske undertoner.
  ....
  En øde ø til afviste mennesker, store som små. En ø, der bestemt ikke er spor øde alligevel.
  Ideen er ikke ny. Den samme tanke var årsagen til, at man for 110 år siden begyndte at sende en nøje udvalgt, diskrediteret mindretalsgruppe,..nemlig "uartige", retarderede piger, til "tålt ophold" på Livø i Storebælt. En historie, som ingen oplyste danskere i dag er stolt af.
  Er det det, DF kalder et paradigmeskifte, og som VKL nu har tinget om, købt og har tilsluttet sig?
  ....
  Kunne man dog ikke i stedet have sørget for at tilføre de nødvendige personaleressourcer der, hvor mennesker på tålt befinder sig og bor nu, i stedet for på krejler. og kræmmervis at lave "menneskehandel", stramninger, forordninger, isolation og nedgørelser.
  For de egentligt kriminelle sidder jo i fængslerne ? De øvrige er blot blevet "kriminaliseret", fordi de ikke har opnået opholdstilladelse, og fordi forholdene i hjemlandet betyder, at de ikke tør vende tilbage.
  ....
  Håber ærligt talt, at INGEN medarbejdere vil tage job på en sådan "Øde Ø", om hvilket Udlændinge- og Integrationsministeren har udtalt, at "opholdet skal være så utåleligt som muligt",.... Alt imens afvisninger fejres med flagpyntet kage , .. og Thulesen Dahl d.d. erkender, at man sandsynligvis går lige til (eller over) grænsen for Menneskerettighedskonventionen bestemmelser. Det synes han dog blot man skal afvente og så se, hvad der sker.....!? Jamen kan som ansvarlig politisk leder lave chancerytteri med andres liv?
  Kan man i en ansvarlig lederposition tillade sig at lægge det døve øre og det blinde øje til og afvise erkendelse af eget ansvar?


Prøv christiansborg gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal