Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • J. Jensen ·

  Bertelsen

  Jeg forstår godt din frustrationer, men de eneste der er blevet snydt er Endnu engang DFs pensionist vælgere, der efter en finanslovsaftale reelt står med ingenting udover den sædvanlige røde tud op mod jul.
  Bombastisk lyder meldingen, at utilpassede flygtninge skal flyttes ud på deres egen ø. En øvelse der nemt kommer til at koste skatteyderne et trecifret millionbeløb til ombygninger, oprensninger og drift, som første kan blive til virkelighed længe efter næste valg, så deres vælger ikke opdaget hulheden.
  Et familiesammenføringsloft som kun træder i kraft, når den minister som kaldte det et fuploft finder det relevant, og en håbløs løs erklæring om at hjemsende en større del af de 9/10 dele af de flygtninge, som alligevel efter en menneskealder ender med at blive i landet.
  Et løftet om et markant løft af rådighedsbeløbet til til alle pensionisterne endte ifølge dagbladet Børsen med at give et yderligere fyrstelige beløb på 12 kr. om måneden udover de 78 kroner før skat som grundbeløbet allerede var steget inden finanslovens vedtagelse. Så også på det punkt er løsningen udskudt til efter et valg, hvor deres vælgere har glemt alt om de falske løfter, og labber nye i sig.
  Hvornår mon partiets stillestående kernevælgere på +70 får nok af år efter år, at blive latterligtgjort af det pladderballe parti, som jo stod fast på at GARANTERE, at man ikke indgik en aftale før "mavefornemmelsen" viste, at den var rigtig

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal