Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • I.R.Bertelsen · Borger, vælger og "velbjerget" pensionist

  .. Om at være på den solbeskinnede side af gaden ..

  Hvad var det, Louis Armstrong sang: "..On The Sunny Side of The Street ....". DEN sang må give de fleste stof til eftertanke. Hvis man evner det.
  Ikke alle forstår det, når de har været heldige. Befinder man sig, som Bertel Johansen åbenbart gør...på den lyse side, så har man en dyb forpligtelse til at have øje for andre end sig selv. Ellers er man fattig , selv om man har penge på kistebunden.
  I overført betydning at sparke til,..og at diskreditere mennesker, der ligger ned .. er der åbenbart ikke lovgivet om. Kun, hvis man gør det rent fysisk og korporligt.
  Er født optimist, så tror på, at 60'er og 70'ernes ungdom, der i dag for en stor dels vedkommende er veluddannede pensionister, har bevaret deres kritiske blik for retfærdighed og ordentlig omgang med andre mennesker.
  Der er desværre ledende politikere, der mangler empati og indlevelsesevne. Desværre kan man ikke "lave dem om". Men vi kan som vælgere tænke os ordentligt om, når vi næste gang skal til valgurnerne. Politikere, der kun rummer "jakkesæt", kan vi bruge til ingenting.
  Tror også på, at danskerne er i stand til at sige:"Nok er nok", som det viste sig, da fagforeningerne slog sig sammen i forbindelse med 'lærerkonflikten'. Det var simpelthen SÅ FLOT.
  Rumler det allerede i togskinnerne ?

Prøv børn gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal