Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • E. Kristiansen ·

  Luksuskrejlere og Radikal osteklokke

  jeg er stort set enig i, hvad Peter Poulsen skriver i sin kommentar!
  Efter at have læst årsberetningen for 2017 på Dansk Flygtningehjælps hjemmeside, kan jeg godt forstå både Morten Holgersen`s og Poul Sivertsens kommentarer.
  7692 lønnede medarbejdere, det betød at udgifter til løn var på 1,16 milliarder for 2017. Jeg er fuldt ud klar over at der er en del administration forbundet med at være en godgørende organisation, men muligheden for at yde hjælp til mad og husly må blive tilsvarende mindre, hvis administrationen og administrationens husly spiser den største portion.
  Nogle af de frivillige ulønnede indsamlere må føle sig snydt, når en stor del af det indsamlede beløb bliver brugt til at honorere de professionelles ydelser.
  FN´s Verdenserklæring om Menneskerettigheder Artikel 3: " Enhver har ret til liv, frihed og personlig sikkerhed".
  Tvillingepartierne De Radikale og Alternativet respekterer ikke engang FN`s Artikel 3 her i danmark:
  Fritlevende ulve i Jylland er ikke foreneligt med menneskets ret til frihed og personlig sikkerhed.
  Så er der skyderierne omkring Nørrebro og andre steder, der kan ramme helt tilfældige mennesker. Det er også en form for terrorisme, og alt andet end frihed og personlig sikkerhed for dem der bor, eller har ærinder i disse områder. Plyndringerne af butikker, også i butikkernes åbningstid , og dermed utryghed specielt for de forretningsdrivende , men også for dem der bor i disse områder. Hverhen De Radikale, Alternativet eller Dansk Flygtningehjælp har taget afstand fra den form for terrorisme.

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal