Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Lise Dahl-Meyer · Viceforstander og adm. Leder

  Julegaveønske

  Kære Bo,
  Jeg deler helt sikkert din bekymring. Men der sidder heldigvis meget fornuftige og lydhøre embedsmænd med i arbejdsgrupperne. Udfordringen er blot, at “argumenterne” og svarene på vores spørgsmål og bekymringer er, at “det har regeringen besluttet”. Men netop derfor er jeg nu meget glad og lettet over at høre, at Marlene Harpsøe fortsat vil kæmpe for, at det er systemerne, der skal tilpasses eleverne og ikke omvendt.
  Men det er klart, der sidder stærke kræfter, der ønsker mere arbejde til Statens Administration.
  Jeg håber dog ikke Marlene, ministeren m.fl. Er blevet fejlinformeret omkring mulighed for at kombinere Statens Administration og det pædagogiske arbejde med alle arbejdsgange på et værksted. Det er - i min bedste overbevisning - ikke muligt! Det er derimod muligt at kombinere en del af de Fælles IT løsninger og det pædagogiske arbejde - men ikke med Statens Administratiom på sidelinjen! Så det er med at holde tungen lige i munden mht hvad der menes, når der bliver sagt “Fælles Løsninger”. I øvrigt en betegnelse vi heller ikke kan få defineret.
  Når det er sagt mener jeg stadig det er tåbeligt, hvis man tvinger skolerne til at anvende 7 IT-systemer, som ikke kan løse hele opgaven - og man derfor må bede skolerne om at beholde det system de har nu - udover de 7 påtvungne!!
  Lad nu skolerne anvende Navision Stat, og herudover vælge hvilke systemer der kan håndtere opgaven bedst og billigst. Nøjagtigt som på andre uddannelsesinstitutioner. Det vil være mit julegaveønske.

Prøv forskning gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement