Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Peer Pedersen ·

  DSB arbejdsmiljø, til gavn for os alle

  DSB er en privat virksomhed ejet af den danske stat, os alle sammen, drevet af ansatte embedsmænd og de folkevalgte politikere.
  En så stor statsejet virksomhed med en meget stor indflydelse på hele det danske samfund, ejernes liv, førlighed og det samlede miljø, bør den drives uden hensyn til det omkring liggende samfund og ejernes, brugernes, de ansattes moral.
  Hele det danske samfund er afhængig af at befolkningen og erhvervslivet bruger jernbanen mest muligt.
  Jo flere der tager toget og jo mere gods der sendes med jernbanen, des bedre plads vil der blive på vore veje og miljøet omkring os vil blive renere.
  Det er ikke menneskeligt naturligt at møde på arbejde på en ny tid både nat og dag, det er betingelserne for de mennesker der skal sikre os en sikker og miljørigtig transport, igennem hele Danmark. Vi har brug for at de møder ædru, friske og motiverede på arbejde på alle tider af døgnet, derfor skal der tages et meget stort hensyn til deres ferie og arbejdsfordeling, således at også deres familier kan leve med dette meget uregelmæssige liv.
  Hvis det skaber et bedre arbejdsmiljø, at medarbejderne der har denne belastning, inde på livet og mærker ulemperne deltager i ferie og arbejdsfordelingen, er der vel ikke nogen grund til at tage dette stærk motivations givende arbejdsområde fra dem.
  Hvis ledelsen i DSB og ejernes repræsentanter, de folkevalgte i Folketinget ønsker at denne stærkt motivations fremmende planlægnings opgave skal tages fra medarbejder repræsentanterne var det måske en god ide at konsultere psykologer og læger for at finde det bedst mulige arbejdsmiljø, de kan presse ned over medarbejderne, uden at det går ud over medarbejderen, deres familier, kunderne, miljøet og hele den øvrige del af ejerkredsen, alle Danmarks borgere.

Prøv sundhed gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement