Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Morten Holgersen · Mester

  Valget handler om islamister og landsforrædderi.


  Herunder EU.
  Det er hvad dette valg handler om.
  Det handler om helt nye takter i dette land, det handler om at få sparket alt middelaldergøgl ud af landet, det handler om at almindelige arbejdere ikke skal slave i hele deres liv for at fodre på kødhoveder, der feder sig på de produktive, det handler om at nassere og daskere og gadekriminelle hældes ud og bankes ned og spærres inde- det handler om at alle der danser lystent om guldkalven, de skal til at arbejde, det handler om at danske arbejdere ikke skal fodre på hele Mellemøsten og det halve af Afrika, mens selvglade fascister rascister,nazister og medister i tv, rager til sig af penge jeg og min familie og mit folk har opsparet i generationer.
  Det handler om at samfundsskabte værdier foræres til middelalderinvadører med begge hænder, uden at der forlanges noget tilbage, det handler om at stoppe nasseshow nr. 1 nemlig invasionen, orkestreret af nasseshow nr, 2 nemlig de superriges aftaleklub om hvem der skal plukkes næst, det handler om krigsmagere der vil slå mine børn ihjel for at fede sig på profitten af våbensalget..
  En medløber som D. Jørgensen er bare en lakaj for mægtigere folk, der ikke vil os noget godt.
  Det er udbytning det handler om, Hr. Jørgensen, og du er ikke i den rigtige klub, du har meldt dig hos udbytterne af mine børn, min familie og mit folk og jeg.
  Vend om Dan, det er aldrig for sent for dit eftermæle, du bør arbejde for at begrænse de 9 milliarder sultne til 3 milliarder mætte, start med at begræse børneeksplosionen; og det gør man med familieplanlægning og gratis prævention.

Prøv forskning gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement