Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Marcus S ·

  Kim NIelsen

  Jeg forstår hvad du mener - men dit argument holder kun under forudsætning af at man bekæmper uligheden med højere skatter, mere regulering og flere regler - for det parkere pengene hos de rige.
  Man burde i stedet bekæmpe ulighed med. 1 tilgodese erhvervslivet ved at fjerne afgifter (supermarkederne omkring grænsen mister hvert år omsætning for 20-30 mio pga afgifter på snolder og spiritus, det er rigtigt mange lavtlønsjob vi sender ud af landet). 2. tilgodese middelklassen med lavere skat, således deres forbrug af ufaglært arbejde stiger, rengøring - alm. forbrugsvarer mm, og det kan betale sig at arbejde. 3. sænke skatterne på virksomhedsdrift og investering, således mindre virksomheder tør investere i nye projekter, ansætte flere osv.
  det 4. punkt er så at afskaffe offentlige services som forringer vores velfærd og lade private drive dem under konkurrence. Men når de fleste lever af tvangsindrevne midler er det svært at lave det om.. Om det er dyr eller mennesker lever vi bedst når vi selv kan bestemme. Makronen gjorde det dumme og forsøgte at hæve afgifter (som altid vil ramme fattige hårdest) og nu må han droppe disse igen. Han burde have gjort det modsatte...

Prøv kommunal gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement