Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Henrik Clemmensen · Pensionist

  Hvor kommer dårlig politik fra ?

  Fra dårlige politikere - og fra en dansk befolkning, som ikke får sat disse politikere på plads ved valgene.

  Det er jo et faktum, som går op for flere og flere, at man i realiteten bedre kan stole på russerne end på ens egne Nato-partnere, især USA, UK og Frankrig.
  De har gennem mange år løget sig igennem med sager som enten har skullet beskylde Rusland eller andre for kriminelle handlinger, eller blot har haft til formål gennem strategiske militære manøvrer at ændre magtbalancen til deres egen fordel.
  Vietnam, Iraq, Grenada, Libyen, Ukraina,Syrien, Yemen.

  Trump er en umoralsk buisiness-mand, som kun har egne interesser for øje.
  Han har nu omgivet sig med nogle super-høge som Pompeo og Bolton, som er uddannet og opdraget til at tænke i strategiske magt-baner.

  Hvis den danske befolkning og øvrige Nato-lande begyndte at studere, hvad det egentlig er disse folk siger og gør, og hvorfor de gør det,
  så er jeg sikker på, at man ville vælge politikere til parlamenter og regeringer, som kunne og ville arbejde på fredelig sameksistens i stedet for på magt og overherredømme ä la sort middelalder.

  Heller ikke klimatruslen tages alvorligt. Og nu vil danske politikere så - for ikke at komme i klemme i Nato, undlade at give tilladelse til nr 2 gasledningen, og i stedet lade USA skovle penge ind på dyr dyr gas, de har produceret langt væk ved at ødelægge deres egen natur, så de kan fragte gassen til EU og samtidig udlede endnu mere CO2 på vejen hertil.

  Vi har nogle ministre og en regering helt uden løg - eller hvad ?

Prøv christiansborg gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal