Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Kurt Wissendorf Møller ·

  Kære Bjarne Bo...

  Du har fuldstændig ret i din kommentar til mit indlæg. MK siger ikke de ting, som du siger, at jeg har tillagt hende! Til gengæld stiller jeg hende nogle spørgsmål om, hvor hun vil hen, hvis hun kunne frigøre sig for tsaristisk tænkning om Ruslands og verdens aktuelle tilstand.
  Til gengæld er jeg uenig i, at det liberale demokrati er det, der passer bedst til den vestlige verden.
  Det går op for flere og flere, at det netop er det liberale demokrati, hvor friheden for den enkelte til at realisere sine egne potentialer uden hensyn til andre, er årsagen til, at vi befinder os i den situation vi befinder os i! Usikkerhed om fremtiden, hvordan vi skal håndtere denne, så vi kan få skabt et livsgrundlag for os allesammen og for alle andre levende væsner på kloden.
  MK mener, at det kan fikses, hvis bare nationalstaterne får lov til at té sig, som de hver især har lyst til.
  Det skal ingen af os i Danmark eller alle andre lilleputstater ønske sig! 2. Verdenskrig gjorde det absolut klart, da Tyskland invaderede Danmark, at små stater kun har berettigelse, hvis de kan leve beskyttet af andre. Aktuelt er vi fuldstændig afhængig af NATO og EU, og vi skal prise os lykkelige for, at vi har et FN, der selvom det er rigeligt dysfunktionelt, dog stadig har afgørende indflydelse på, at verdens stormagter ikke ryger i kødet på hinanden. Hvis det sker, vil vi komme til at tænke tilbage på “de fem forbandede år” med længsel.
  Så MK har ret i, at vi måske ikke skal være så hård ved Rusland, men hendes løsningsforslag håber jeg ikke, at nogen hopper på. Det vil føre til en katastrofe!

Prøv børn gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Dagens portal