Tak for dit engagement i vores fælleskab


Er du sikker på, at du vil anmelde denne kommentar?

 • Henrik Clemmensen · Pensionist

  Så mange ord - helt uden nyttevirkning

  Er vi læsere da helt stupide?
  Er der mange, som ikke synes godt om menneskets grundlæggende rettigheder?
  Næppe! Men problemet starter, når nogen prøver at definere rettigheder uden at koble disse til nogle grundliggende forpligtelser.

  Start med at finde forklaringerne på, at så mange folkegrupper er i krig med hinanden, naboerne, myndighederne - and you name it.
  Find ud af hvorfor folk flygter, og find ud af, om de måske selv har et ansvar for, at det gik så galt at de var nødt til at flygte (hvis de altså VAR nødt til det)

  Hvis flugt skyldes lokal ballade mellem folk, som har forskellig religiøs opfattelse, eller mellem folk, som ikke behandler hinanden ordentligt,
  ja så forsvinder grundlaget for at føle et ansvar for disse folk, hos os, der bor langt væk og har andre leveregler, hvor vi prøver at passe på os selv og vore.
  Og så skal ingen komme med nogle m-rettigheder, for at de skal hjælpes, når de faktisk slet ikke fortjener det.
  Alle mennesker har rettigheder og alle har pligter. Disse skal bare IKKE være defineret via en religion, som nogle anser for at være deres grundlov.
  Så start venligst med at sætte jer ind i, hvad Koranen kræver af sine undersåtter, og som ofte er forklaringen på krig og ufred. - Også den ufred, der er kommet til os.

  Og glem ikke at spørge verdens 10% rigeste folk, hvordan de har sørget for at deres magt og rigdom kommer alle andre til gode, og ikke bare "deres egne"...

  Jo, der findes inden for de fleste "religioner" nogle mennesker, som tænker mere på magt og rigdom end på medmenneskelighed og eget ansvar.

Prøv sundhed gratis i 14 dage

 • Artikler
 • Debat
 • Politisk kalender
 • Spørgsmål og svar
Gratis prøveabonnement